Even voorstellen

Mijn naam is Menno Bakker en ben 31 jaar. Op mijn achtste ben ik begonnen met muziek. Eerst op de blokfluit. Vervolgens naar de muziekschool en uiteindelijk de Popschool. Al een 9 tal jaar geef ik les op de klassiek en elektrisch gitaar. Heb een academische achtergrond en ben parttime werkzaam. Hiernaast houd ik graag tijd vrij voor het geven van gitaarles!

Ik geef les in de stijlen klassiek, pop, blues, rock en solo gitaar. Ik vind gitaarles geven het leukste dat er is! Met veel enthousiasme probeer ik jong tot oud kennis te laten maken of een vervolg te geven in muziek!

Een goede basis op de gitaar vind ik belangrijk. Bij voorkeur richt ik daarom het eerste jaar met basis vaardigheden in, geinspireerd op de richtlijn EGTA (de docent vakvereniging klassiek gitaar). Nog liever luister ik naar individuele wensen.

Mensen die komen vanuit de meedoenregeling kunnen een lespakket afsluiten via gemeente Tilburg. Aan de slag met de online lessen op de website. Daarnaast persoonlijke ondersteuning in een aantal contact uurtjes in te zetten indien behoefte.

Voor minima geef ik les met een aangepast tarief of vergeten we financiele vergoeding. Bijvoorbeeld kids in gezinnen waarbij eigenlijk geen ruimte is voor gitaarles. Natuurlijk is het lastig de billen bloot. Maar zo is het nu eenmaal. Ik vind het belangrijk (opnieuw) te inspireren.

Lees meer bij…

Tarieven