Even voorstellen

Terug

 

Mijn naam is Menno Bakker en ben 31 jaar. Op mijn achtste ben ik begonnen met muziek. Eerst op de blokfluit. Vervolgens naar de muziekschool en uiteindelijk de Popschool. Al een 9 tal jaar geef ik les op de klassiek en elektrisch gitaar. Heb hiernaast een academische achtergrond en ben parttime werkzaam binnen het sociale domein in de ambulante zorg.

Ik geef les in de stijlen klassiek, pop, blues, rock en solo gitaar. Ik vind gitaarles geven het leukste dat er is! Met veel enthousiasme probeer ik jong tot oud kennis te laten maken of een vervolg te geven in muziek!

Mensen die komen vanuit de meedoenregeling kunnen een lespakket afsluiten via gemeente Tilburg. Een jaar lang aan de slag met de online lessen op de website. Daarnaast persoonlijke ondersteuning in een aantal contact uurtjes in te zetten indien behoefte.

Voor minima geef ik les met een aangepast tarief of vergeten we financiele vergoeding. Bijvoorbeeld kids in gezinnen waarbij eigenlijk geen ruimte is voor gitaarles. Natuurlijk is het lastig de billen bloot. Maar zo is het nu eenmaal. Ik vind het belangrijk (opnieuw) te inspireren.

Lees meer bij…

Tarieven