Gitaarles voor de deur!

Terug naar de homepage...

Binnenkort! Gitaarles in de gitaarbarbaar bus!

Na die vervelende corona periode...

 

Gitaarbarbaar komt naar jou toe!

Voor jouw voordeur jouw gitaarles in de bus!

Alvast jouw naam op de lijst!? Of graag een update wanneer de bus rijdt? Stuur even een berichtje met het contactformulier!

 

 

Op de minuut precies weten wanneer jouw gitaarles begint?

Volg de bus met de slimme locatie app!

 

Hoe werkt het?

Die gitaarbus, die kan maar op één plek zijn op één moment. Om efficiënt gitaarles aan te kunnen bieden is planning dus essentieel. Niet heéél de provincie door rijden voor een eerste leerling, vervolgens weer helemaal terug naar een tweede leerling…

Daarom bestaat er een slimme oplossing. Je geeft aan wanneer jij graag weer een nieuwe les volgt. Bijvoorbeeld als je er niet uitkomt met een online gitaarles. Je geeft jouw beschikbaarheid door en ontvangt een voorstel terug voor wanneer de bus aanwezig is in jouw omgeving!

Een slimme toepassing die ik heb gemaakt stuurt op deze manier de bus efficiënt door de regio met slechts 10 minuten reistijd naar een volgende leerling!

Je krijgt een persoonlijke inlogpagina waarop je jouw beschikbaarheid kan aangeven. Hoe dat precies gaat, dat vertel ik je graag in de proefles. De prijs van een proefles valt mee. Ik vraag 10 euro (contant) als drempel. Wil je starten dan betaal je vier lessen vooruit.

Meer informatie op de pagina Tarieven.