Tarieven

Zelf geef ik ondersteuning aan jong tot oud. Woon je buiten Midden Brabant? Geen probleem! De online lessen zijn zo opgebouwd dat je zoveel mogelijk zelfstandig aan de slag kan!

Jonge leerlingen hebben meer ondersteuning nodig. Vooral in het begin is het spelen van gitaar niet eenvoudig, onwennig en is het belangrijk dat een ervaren leraar soms toch even mee kan kijken.

Ben je al iets verder, dan kunnen we ook minder regelmatig een afspraak maken of plan jij gewoon je eigen afspraak in wanneer jij daar gelegenheid of noodzaak voor voelt. 

Lessen met behulp van het online lesmateriaal scheelt aanzienlijk in de kosten.  Liever geen lesmethode of ben je al verder? We gaan in overleg!

Meer hieronder…

 

 Tarieven

 

Gitaarles te Tilburg, Smidspad 1:

  • Korte les (30 min) – E 20,–
  • Normale les (45 min) – E 30,–
  • Lange of duo les (60 min) – E 40,–

In de bus (omgeving DB, Breda, Ehv, T’burg) komt er E 9,– per les bij. Voor leerlingen boven de 21 jaar ben ik verplicht btw te rekenen.

Mensen met een minimum inkomen kunnen met behulp van de meedoen regeling lessen voor een lager tarief.  Je kan 2 of 4 keer een gitaarles kopen (45 min) met de 50 of 100 euro vrij te besteden. Je krijgt hiernaast een jaar toegang tot de online lessen! Zo kan je op deze wijze een heel stuk komen!

Voor startende barbaren bied ik een gitaar pakket aan voor 150,– euro. Het pakket bestaat uit een juiste klassieke gitaar met brede hals, een voetenbankje, gitaarhoes, extra setje snaren en het eerste lesboek.

De prijs van een proefles valt mee. Ik vraag 10 euro (contant) als drempel. Wil je starten dan betaal je vier lessen vooruit.

 

Lessen met het online lesmateriaal maar ook ondersteuning indien nodig?

Voor slechts E 9,– heb je een jaar lang toegang tot alle online lessen, voorbeelden, songs, samples etc.

Om gemakkelijk thuis ook van blad te kunnen spelen heb ik de lessen en songs uitgeprint in handige ringband boekjes. Zo heb je in één keer alles bij de hand!

Je kan toegang tot de lessen en evt ook de boeken bestellen op de volgende pagina: Online lessen, Les- en Songboeken.

 

Contact

 

 

Voorwaarden:

    • Rooster: Les geef ik elke week met uitzondering van feestdagen en vooraf kenbaar gemaakte vakantieperioden.
    • Afzegging: Indien de afspraak helemaal niet uitkomt (ziek, begrafenis, etc), laat dit mij dan tenminste 48 uur van tevoren weten. Zodoende kan ik nog iemand anders inplannen, ben ik nog niet begonnen aan mijn voorbereiding. Indien afzegging binnen 48 uur, dan ben je mij het tarief van de afspraak verschuldigd. Mocht je op voorhand weten dat het volgende week niet lukt om een afspraak door te laten gaan,  dan is er niks aan de hand.
    • Geen langlopende afspraken: Vier lessen betaal je vooruit. Mocht je willen stoppen, dan zijn de laatste lessen vrij van kosten. Wil je eerder stoppen, dan gaan we in overleg.