werken bij

<- Vorige

Betaalde krachten

Wij zoeken enthousiaste gitaarcoaches! Zoek jij aansluiting? Zou jij ons op basis van een parttime ZZP contract willen versterken? In één van onze lokalen en met een beetje ondersteuning om op te starten? Ik houd niet van drempels, maar ik moet iets meer vragen aan gitaarcoaches.

Bij voorkeur in het bezit van een afgeronde opleiding rockacademie of conservatorium. Woonachtig in omgeving Tilburg. Een pré als je ook in basgitaar en / of zang kan ondersteunen. 20 uurtjes per week opbouwen in jouw tempo.

Wil jij jouw hard en soft skills nog net ietsje beter maken misschien? Ben jij een uitstekende vakman of vrouw? Wil jij bijvoorbeeld docent (muziek) zijn maar is 30 leerlingen wel heel erg veel? Gebruik gitaarbarbaar als opstapje. Laat graag een reactie achter voor het begin van september 2022!

Ga naar contact!

 

Vrijwillige krachten

Wij zoeken altijd lieve mensen die de bardienst willen doen! Of kan jij goed omgaan met zo’n kopieerapparaat? Dat ding werkt bij mij nooit mee! Vind je het leuk om de koelkast opnieuw te ordenen? Of ben jij onze gastheer of vrouw? Of ben jij helemaal gek op dieren? Ben jij onze MC in tha house!? Vind je het leuk om soms een muziekje op te zetten?

Groei jij uit je plek? Is de zomervakantie wel heel erg lang? Val jij toch tussen wal en schip? Dan gaan we op zoek naar een goede oplossing! We laten niemand buiten staan! Dat is ons geluid.

De vrijwillige krachten die bij ons werken zijn goed onder de pannen. Hebben allemaal een professioneel persoonlijk begeleider.

Ga naar contact of kom even langs!

 

Stage kracht? Ook dan hebben we plek. Vind je het leuk om te bekijken hoe zo’n gitaarlesfabriek werkt? Of weet jij alles over geluidseffecten en kan je mij een update geven?

 

Onze missie en passie!

We zetten in op duurzame groei. We willen niet groot worden. We willen nooit dominant worden, maar blijven altijd voorzichtig. We groeien langzaam. We zijn klein en passen daarom goed bij de kleintjes. We doen niet aan cito scores en doen ook niet aan plus-klassen! We geven iedereen hetgeen hij of zij nodig heeft. Wij hebben een goed verhaal en dat is genoeg. Nee, we leven ook weer niet enkel van de liefde. Wel zijn we open, transparant en voor iedereen! Begeleiden, dat is kunst!