Les bij ons..

Terug naar de homepage…

In de les bekijken we probleem oplossend de vorige oefeningen en zetten we gezamenlijk in op nieuwe uitdaging. Tegenwoordig lessen veel leerlingen met youtube. Dat is een enorm mooie ontwikkeling want sommige leerlingen beginnen mij nu les te geven!

Toch moet ik ook een waarschuwing geven want je zou jezelf dingen verkeerd kunnen aanleren. Het is daarom belangrijk om bij een ervaren leraar eerst de basis op te snuiven. Daarna is youtube een gigantisch mooi middel om stappen te gaan maken! Ik kan je veel meer online toepassingen laten zien waarmee jij zelfstandig aan de slag kan. Als je muzikaal wil groeien naar zang, mondharmonica of drums… of je gewoon eens een ander instrument wil proberen, dan lukt het soms je voor te stellen aan een collega muziek docent.

Soms ruil ik enkele lessen met een extern docent.

LINKEDIN – Menno

– 200 online lessen die ik heb gemaakt ter ondersteuning

Eerste Jaarhet begin en een start in klassiek gitaar.

Pop en Blues: akkoorden, technieken, barré akkoorden en popsongs.

Binnenkort sluit een collega muziek docent aan bij gitaarbarbaar. Er komen dan wel 100 youtube play along videos beschikbaar met muzieknotatie die mee te lezen is in de video! Meer dan 1000 verschillende pop- en rocksongs komen beschikbaar in muzieknotatie. Zit jouw favoriete song er niet bij? Doe dan een verzoekje voor volgende week! Natuurlijk gaan we uiteindelijk ook kijken naar hoe jij je songs eigen kan maken juist door enkel heel goed te luisteren. Later ondersteun ik graag bij het schrijven van muziek of starten van samenspel.

Misschien begin jij wel jouw eigen band!?

– De lesboeken die ik gebruik ter ondersteuning:

Laatste puntjes Voor leren is veel veiligheid nodig. Pas dan durf je jezelf te laten zien. Hoe meer mensen er in het leslokaal zijn des te groter ook de druk! Denk maar aan een zaal met een heleboel mensen!

Natuurijk mogen ouders meekomen naar de proefles maar hierna sturen we ze weg! Super leuk als je als ouder ook wil starten op de gitaar! Maar alléén in een eigen aparte les! Bij voorkeur koppelen we daarom leerlingen aan elkaar weer voor het vergroten van de veiligheid!

Dan ben je nooit alleen!

Lees meer bij…

Muziekstijlen