Werkwijze

Terug naar de homepage…

 

Een eerste kennismaking…

Ik maak een inschatting van wat ik kan betekenen. Jij maakt een inschatting van mij.  Zie ik het zitten om als gitaarbarbaar te starten? Misschien ben je al verder op de gitaar. Dan kijken we waar we aan kunnen sluiten.

Zelf geef ik ondersteuning aan jong tot oud, maar hanteer een minimum leeftijd van acht jaar.

Jonge leerlingen hebben meer ondersteuning nodig. Vooral in het begin is het spelen van gitaar niet eenvoudig, onwennig en is het belangrijk dat een ervaren leraar elke week toch even mee kan kijken.

De opbouw…

Voor lessen klassiek gitaar volg ik het lesplan EGTA ; de vakvereniging voor docenten klassiek gitaar. De volgorde en inhoud van eerste online lessen komt overeen met het geschreven vakleerplan. Echter wil ik mijn leerlingen ook kennis laten maken met muziek van nu. We fietsen daarom veel sneller door de klassieke stof. Vervolgen al vrij snel met een heleboel startmateriaal voor pop, rock en blues muziek.

Liever geen lesmethode of ben je al verder? We gaan in overleg!

Een startpakket

Voor startende barbaren bied ik een gitaar pakket aan voor 150,– euro. Het pakket bestaat uit een juiste klassieke gitaar met brede hals, een voetenbankje, gitaarhoes, extra setje snaren en het eerste lesboek.

 

Lees meer bij…

Wie ben ik?